Kedvezményrendszerünket bővítjük a következők szerint:

 A FORINT TARTÓSAN ROSSZ ÁRFOLYAMA MIATT A KEDVEZMÉNYEK (TÖRZSVÁSÁRLÓI SEM) NEM VONATKOZNAK CIPŐINKRE ÉS A TÁNCRÚDRA!


1. Az eddigi törzsvásárlói kedvezményünk a megszokott formában megmarad:
...50.000.-Ft-ot elérő összes vásárlás után folyamatosan 10% kedvezményt adunk, a vásárlások értéke összeadódik, és az 50.000.- Ft összegyűjtése után azonnal jár a kedvezmény.

2. 10% kedvezmény jár annak aki a születésnapján vagy névnapján (illetve az ehhez legközelebb álló nyitvatartási napon) vásárol. (A kedvezmény akkor jár, ha a vásárló ezt iratával bizonyítani tudja, és önként bemutatja) Nem áll jogunkban igazolványt elkérni, így ez csak önkéntes alapon működhet.

3. 10% kedvezmény jár annak, aki fényképet bocsájt rendelkezésünkre magáról a tőlünk vásárolt ruhában. Fontos, hogy a fotó jó minőségű és igényes legyen. A kedvezmény, akkor jár, ha a vásárló nyilatkozik, hogy a képet felhasználhatjuk. A kedvezményt a következő vásárláskor érvényesítjük.


A kedvezmények NEM vonhatóak össze.

A FORINT TARTÓSAN ROSSZ ÁRFOLYAMA MIATT A KEDVEZMÉNYEK (TÖRZSVÁSÁRLÓI SEM) NEM VONATKOZNAK CIPŐINKRE ÉS A TÁNCRÚDRA!


Nyitvatartási időn kívüli vásárláskor kedvezmény csak 20.000.-Ft feletti vásárlás esetén adható.

Kedvezmény csak raktáron lévő termékekre vonatkozik és személyes vásárlás esetén adható.


Egyedi ruha rendelés, vagy általunk nem forgalmazott árú rendelése esetén, mindig az adott rendelésre kalkulált árat adjuk meg, ebből további kedvezményt nem tudunk biztosítani. Az egyedi rendelés esetén az árat az addig elért forgalom és kedvezmény figyelembevételével állapítjuk meg.